Craith huidverbetering bij MariekeSkin

Is jouw huid toe aan een huidverbetering? Biij MariekeSkin in Breda bieden wij diverse Craith behandelingen aan, waarmee we op een kort termijn maximaal resultaat kunnen bieden. Met meer dan 25 jaar ervaring in de beauty branche zijn wij gespecialiseerd in een groot aantal behandelingen rondom huidproblemen en het verjongen van een rijper wordende huid. Graag tot ziens bij MariekeSkin!

Soorten Craith behandelingen

Bij MariekeSkin zijn er drie verschillende soorten Craith huidverbetering behandelingen mogelijk. We hebben de blue, black en gold line. Deze drie unieke lijnen richten zich volledig op de conditie van je huid te verbeteren. Hieronder lees je wat de lijnen precies doen. Zo krijg je inzicht in welke lijn waarvoor geschikt is:

Unlock your beauty

Craith Blue Line

​Deze lijn kan huidproblemen door stress, acne, rosacea en eczeem oplossen. Doeltreffende ingrediënten met een combinatie van probiotica zorgen voor een uitstekend resultaat in een korte tijd. Deze Craith behandeling is geschikt voor een jeugdige huid, maar ook voor een volwassen huid die uit balans is.

Respect your beauty

Craith Black Line

​De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste wijze te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te verduren krijgt. Daarom ontwikkelde Craith Lab een verjongingslijn die makkelijk in gebruik en zeer effectief is. Met deze behandeling boek je in korte tijd een groot resultaat.

Cherish your beauty

Craith Gold Line

Deze derde lijn is uitermate geschikt voor mensen die hun huid op de best mogelijke manier willen verzorgen. Deze lijn is volledig gericht op celcommunicatie, epigenetica en verjonging met als doel het beschermen van de huidbarrière, pre-aging en het bewaren van een rimpelloze huid.

Neem nu contact op

Craith huidverbetering

​Bij een Craith behandeling staat celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging centraal. De bescherming van de huidbarrière is dan ook een absolute must. Tijdens de behandeling wordt de huid beschermd tegen de negatieve gevolgen van buitenaf. Denk aan vuil en zonlicht dat o.a. ervoor zorgt dat de huid een slechtere kwaliteit krijgt. Dankzij een Craith behandeling van MariekeSkin zal de huid bestand worden tegen ouder worden. De huid zal sterker, gezonder en mooier worden.

Craith behandelingen boeken bij MariekeSkin

Wil je je huid de beste verzorging geven en wil je daarom graag een van onze Craith behandelingen proberen? Je bent van harte welkom in onze salon in Breda! Voor een afspraak, vragen of huidadvies met betrekking tot een Craith behandeling kun je mailen naar info@mariekeskin.nl of bellen naar 06-23751643. Ook ben je welkom voor onze vele andere behandelingen. Graag tot ziens!