Environ huidverbetering bij MariekeSkin

Huidveroudering en andere huidproblemen ontstaan doordat de huid dagelijks vitaminen verliest, ten gevolge van externe factoren zoals stress, luchtvervuiling en de blootstelling aan UV-stralen. Met huidverzorgingsproducten van Environ kunnen deze vitamines worden aangevuld, wat resulteert in een gezonde en stralende huid. Environ heeft voor iedere huidverbetering een perfecte oplossing. Plan nu een afspraak voor een Environ huidverbeteringsbehandeling bij MariekeSkin kliniek in Breda.

Environ Essential treatments huidverbetering

Bij deze essentiële behandeling van Environ huidverbetering dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Zin in tijd voor jezelf en voor je huid. Gun jezelf deze huidverbetering, maak een afspraak!

Environ Cool Peel treatments
huidvernieuwing

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr.Des Fernandes om de huid te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap. Ook een huidverbetering of beter gezegd huidvernieuwing? Maak een afspraak!

Environ Focus-On treatments
huidverbetering

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt. Wees lief voor jezelf en je huid, maak een afspraak