MariekeSkin is een bedrijf van Marieke van der Heijden, een gedreven skin professional.

 

Marieke werkt sinds 1992 in de beautybranche, eerst als schoonheidsspecialiste en vanaf 1999 als eigenaresse van haar instituut Au Bain Marieke Huidverzorging in Bavel en heeft dit eind 2015 verkocht. Met MariekeSkin in Breda wil zij de beste op het gebied van huidverbetering worden. Een stralende, verzorgde huid draagt bij aan een stuk zelfverzekerdheid. Zo is MariekeSkin één van de weinige instituten waar je terecht kunt voor mesotherapie om rimpels te behandelen.

Marieke is een vakvrouw die altijd bezig is zich te verbeteren op haar vakgebied en zich laat inspireren door de behoefte van de huidige markt. De competenties klantgerichtheid, resultaat gericht, leergierig en oprechte belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen in de branche zijn van toepassing op Marieke. Zij is een enthousiast, sociaal en integer persoon, die goed met mensen om kan gaan.

 Zij is professioneel, zeer flexibel, reist graag internationaal om zo in aanraking met andere culturen te komen.

 

 

 

REFERENTIES

Ik ben al ruim 20 jaar een trouwe klant van Marieke van der Heijden. Zij is een zeer vakkundige, integere en gepassioneerde vakvrouw die als doel heeft haar klant even het drukke bestaan te laten vergeten zodat deze weer mooi verzorgd en ontspannen haar salon kan verlaten. Marieke geeft goede adviezen en is zeer perfectionistisch. Ik ben zeer tevreden en hoop nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken.

Bianca Koolen

Ik kijk altijd uit naar mijn afspraak bij Marieke. Het begint bij de ontvangst. Zodra je in de behandelstoel plaatsneemt, komt de ontspanning als vanzelf. Het professionele advies van Marieke voor de behandeling passend bij mijn huidconditie volg ik altijd en nooit zonder spijt. Altijd wordt een deel van de behandeling besteed aan een ontspannende massage. Ik ben al jarenlang klant en dat gaat zeker zo blijven! Marieke is een vakvrouw op en top!

Sonja Horsthuis