TCA peeling bij MariekeSkin

Wil je een TCA peeling om je huid er frisser uit te laten zien en te verbeteren? Kom dan snel naar MariekeSkin in Breda! In onze kliniek bieden wij een TCA peeling aan, waarmee we diverse huidsoorten kunnen aanpakken. Met meer dan 25 jaar ervaring in de beauty branchezijn wij gespecialiseerd in een groot aantal behandelingen rondom huidproblemen en het verjongen van een rijper wordende huid. Graag tot ziens bij MariekeSkin!

behandeling

TCA peeling

Een peeling betekent ook wel het ‘afpellen’ of verwijderen van een huidlaag. Een TCA peeling bevat trichloorazijnzuur en is een chemische peeling die in verschillende concentraties en diepte gebruikt kan worden. Een TCA peeling is geschikt voor een vermoeide huid, een huid met een doffe uitstraling, bij pigmentvlekken op de huid, bij een huid met een grove en onregelmatige structuur, bij een huid met zonschade zoals vlekken en lijntjes, bij een slappe en ouder wordende huid en is daarnaast ook in te zetten als herstel van huidbeschadigingen, zoals bij littekens van acne. In een korte tijd kunnen wij het beste resultaat boeken met onze TCA behandeling.

Neem nu contact op

Verschillende dieptes bij TCA peeling

Onze TCA peeling is in te zetten voor verschillende doelen. Per doel bekijken we op welke diepte we gaan werken en dus welke dikte van de huid wordt verwijderd tijdens deze behandeling. Bij een lichte en oppervlakkige peeling wordt het laagje dode huidcellen bovenop de huid en een stukje van de opperhuid verwijderd. Gaan we voor een medium diepe peeling? Tijdens een intake bekijken we welke peeling het beste is voor jouw huid.

Resultaat bij een TCA peeling

Wanneer je door MariekeSkin een TCA peeling laat uitvoeren, dan kunnen we al snel een mooi resultaat boeken en de huid verbeteren. De huid wordt meer egaal van kleur, fijne lijntjes worden vervaagd. De peeling kan ingezet worden voor iedereen die huidveroudering wil verminderen en is daarnaast ook preventief geschikt. Wanneer je door ons regelmatig een TCA peeling laat uitvoeren, zal je zien dat je huid langer glad en mooi blijft.

gezicht

TCA peeling boeken bij MariekeSkin

Wil je je huid de beste verzorging geven en wil je daarom graag TCA peeling proberen? Je bent van harte welkom bij MariekeSkin in Breda! Voor een afspraak, vragen of huidadvies met betrekking tot een TCA behandeling kun je mailen naar info@mariekeskin.nl of bellen naar 06-23751643. Ook ben je welkom voor onze vele andere behandelingen. Graag tot ziens!