Bindweefselmassage bij MariekeSkin

Bindweefsel bevindt zich tussen de spieren en de huid. Met een bindweefselmassage wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd en neemt de doorbloeding van de huid toe. Het onderliggende bindweefsel wordt verbeterd en bindweefselverklevingen nemen af. Bindweefselmassage is een 100% natuurlijke werking van anti-aging! Bij MariekeSkin werken wij met de nieuwste technieken. Door de nauwkeurige stimulatie, aangepast aan de huididentiteit, worden de beste resultaten behaald. Daarnaast is bindweefselmassage ook een ideale behandeling voor de nabehandeling van littekens en lymfedrainage voor én na een cosmetische ingreep.

 

Bindweefselmassage anti-aging

Bindweefselmassage gezichtsbehandeling | Anti-aging

U kunt ook uw gezicht verwennen met een bindweefselmassage. Al na één behandeling zult u hiervan zichtbaar resultaat hebben.
Een bindweefselmassage van het gezicht zorgt voor:

  • Activatie van huidverbeterende werkstoffen zoals collageen die voor stevigheid zorgt, elastine voor een soepele huid en hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie

Bindweefselmassage voor littekenbehandeling

Een litteken ontstaat doordat de huid diep is beschadigd door een verwonding, operatie of een huidaandoening zoals acne. Na een operatie, brandwonden of trauma, vormt de huid een litteken door collageen te produceren op de plaats van de wond. Als dit niet wordt behandeld kan dit natuurlijke proces een echte barrière in de huid creëren, die de uitwisselingen tussen de cellen beïnvloedt. Het kan er soms niet mooi uitzien, maar het kan ook voor klachten zorgen zoals irritatie, trekken, jeuk of pijn. Zo passen wij vaak bindweefselmassage toe na een ooglidcorrectie. Door de huid te normaliseren kunnen onregelmatigheden en klachten afnemen. Met onze apparatuur kunnen we op en rondom het litteken masseren.

Een bindweefselmassage van een litteken zorgt voor:

  • Soepele huid
  • Egalere huid
  • Opliggende littekens worden platter
  • Ingezonken littekens worden vlakker
  • Afname jeuk, pijn en trekkerig gevoel

Lymfedrainage

Met onze apparatuur wordt tevens het lymfestelsel gestimuleerd. Door de massage wordt dit uiterst essentiële afvoersysteem gezuiverd en wordt het lichaam versterkt. Door de zachte stimulatie verloopt de stroming van de lymfe beter en worden afvalstoffen en vocht goed afgevoerd en krijgt de werking van het afweersysteem een boost.

 

Voor en na cosmetische ingrepen

Cosmetische ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainage-behandelingen. Veel plastische en cosmetische chirurgen adviseren hun cliënten in dit geval te kiezen voor een geregistreerd schoonheidsspecialist.

Na een cosmetische ingreep, zoals bijv. een ooglidcorrectie, is de huid en het daaronder liggend weefsel beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem, vocht dat zich ophoopt. Het vocht en afvalstoffen worden niet goed afgevoerd door verstopte lymfevaten. Het opgehoopte vocht ontsiert niet alleen, maar voelt ook vervelend aan, dankzij de massage verdwijnt het oedeem. Door deze techniek kan er nog specifieker gewerkt worden aan de huidverbetering en anti-aging, en ook het voorbereiden van de huid voor plastische chirurgie.
Door voorafgaande aan de cosmetische ingreep, de lymfebanen schoon te maken, wordt het resultaat van de ingreep mooier. Na de operatie helpt lymfedrainage het vocht en de afvalstoffen af te voeren, wat een sneller en mooier herstel van het weefsel geeft.

Neem nu contact op