Environ is een topmerk op basis van Vitamine A en antioxidanten, geschikt voor alle huidtypes en exclusief verkrijgbaar in gespecialiseerde salons.

Met het unieke stappensysteem, in combinatie met behandelingen die worden afgestemd op je huid, streven we naar een gezonde en stralende huid.

De combinatie van huidverzorgingsproducten met het Ionzyme DF® apparaat leidt tot langdurige resultaten.
De Environ behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de huid met zonschade, pigmentatie, voortijdige veroudering, droge huid en littekens.

De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor Craith Lab en dat is terug te vinden in al hun producten. Om dit te bereiken wordt er gericht op celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging. Craith Lab laat de huid gezond, stralend en rimpelvrij. Met Craith Lab ervaar je de epigenetische wetenschap in de professionele cosmetica. Dankzij de epigenetische technologie ontdek je de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en veroudering. Deze nieuwe technologieën tegen de littekens uit het verleden maken jouw huid sterker, gezonder en mooier.
Het antwoord voor een mooie en gezonde huid wacht op je in de Blue, Black en Gold line.