Environ

Cool Peel Treatments

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr.Des Fernandes om de huid te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

*Youth Renew Cool Peel
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering , fijne lijntjes, zonschade en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

*Moisture Boost Cool Peel
Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden toegepast.

*Bright Recovery Cool Peel
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering , fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

*Deep Cleansing Cool Peel
De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van reiniging biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze zachte peeling zorgt voor zichtbare verbetringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien..

*Blemish Control Cool Peel
Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.
Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

*Vibrant-C Micro Peel
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om zo een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.