Rimpels behandelen, met Mesotherapie verdwijnen rimpels direct

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in de huid. Veel vrouwen en mannen storen zich er aan.
Het geeft een “oude” look en dat terwijl u zich zo helemaal niet voelt.
Met de Mesotherapie is het eenvoudig te verhelpen, want je kunt rimpels behandelen! Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet naar tevredenheid en van korte duur.

Bij MariekeSkin doen wij het anders!

Mesotherapie is een unieke methode met een verbluffend resultaat!
MariekeSkin heeft als één van de weinige instituten een meso-gun apparaat. Dit apparaat is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen.
Dit product is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels direct op en geeft meteen een verbluffend resultaat. De meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf de hoeveelheid hyluronzuur bepaalt wat nodig is. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Hyaluron filler
Bij Mariekeskin werken we met een Meso-Lift waarmee cross-linked hyaluronzuur ingebracht kan worden. Hierdoor kunnen lijntjes, bijvoorbeeld op de bovenlip, direct worden opgevuld met een verbluffend resultaat. Cross-linked hyaluronzuur is een bekend en erkend farmaceutisch product en is volkomen veilig. Het product wordt uiteindelijk geleidelijk aan door uw eigen lichaam afgebroken. Een korte behandeling van ongeveer 30 minuten nagenoeg zonder zwelling of roodheid.

Wil je rimpels behandelen die je storen in je gezicht?
Dan is deze behandeling met de meso-lift de oplossing voor je. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Een direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk. Met slechts één behandeling houdt dit resultaat 8-10 maanden aan, afhankelijk van uw huidconditie.

Je huidconditie is ook zeer belangrijk
Direct verminderen we rimpels door injectables maar het is ook zeker van belang om uw huidconditie te verbeteren op langere termijn. Dit kan door de huidverbeterende behandelingen van ENVIRON. Uiteindelijk zal het resultaat van je filler langer zichtbaar zijn.

mesotherapie voor en na