Environ

Essential treatments

Consultation Discovery
Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaats­­­behandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelplan opgesteld.

Essential Youth Reset
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, zonschade en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een verjongende uitstraling.

Essential Moisture Boost
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door de hydratatie te verminderen en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

Essential Comfort Calm
Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Essential Radiance Reveal
Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Essential Vitamin Touch
Een luxueuze ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules. Aanbevolen voor iedereen met een contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.