Interim

Groeit je bedrijf heel hard en heb je nog geen goed team om je klanten te bedienen? Zoek je tijdelijke vervanging vanwege zwangerschap of extra handen vanwege ziekte?
Ik ben inzetbaar als schoonheidsspecialiste voor korte of lange tijd, in teamverband of als zelfstandige. Mijn integriteit, professionaliteit en sociale karakter zorgen ervoor dat ik gemakkelijk inzetbaar ben, binnen welk team dan ook.

Heb je een eigen salon en zoek je door omstandigheden een tijdelijke manager die de bedrijfsvoering van jouw bedrijf overneemt?
Door mijn ervaring als eigenaresse van een instituut met meerdere collega’s weet ik hoe het is om een bedrijf te leiden, klanten te binden en mensen te enthousiasmeren. Daarnaast doe ik mijn werk als professioneel schoonheidsspecialiste. Ik zal er alles aan doen om tijdens jouw afwezigheid je salon in goede banen te leiden.
Heb je behoefte aan iemand die tijdelijk de hele bedrijfsvoering van jouw bedrijf overneemt? Of ben je alleen op zoek naar een tijdelijke invulling tot je een geschikte kandidaat hebt gevonden voor de vacature?

Wat is er mogelijk?
Ik ben flexibel inzetbaar voor korte of lange tijd. Zowel werken in teamverband of geheel zelfstandig is mogelijk. Nationaal en/of internationaal reizen is voor mij geen bezwaar.