Toename van fillers

Uit statistieken blijkt dat meer dan één miljoen Nederlanders jaarlijks botox laten injecteren. In 2010 was dit aantal nog 500.000 mensen! Met een Botox injectie gaan de gezichtsspieren zich tijdelijk ontspannen en worden rimpels en fijne lijntjes verminderd.

Is Botox dé oplossing om huidveroudering te voorkomen?

Nee, zeker niet! Door voldoende water te drinken, de juiste vitamines te gebruiken en de huid op de juiste wijze te verzorgen kan je jouw huid echt een boost geven. Huidveroudering en andere huidproblemen ontstaan, doordat de huid dagelijks vitaminen verliest, ten gevolge van externe factoren zoals stress, luchtvervuiling en de blootstelling aan UV-stralen. Zo werk ik binnen mijn praktijk met de producten van Environ en Craith. Na een huidanalyse bepalen we samen welke behandeling het beste bij jouw huid past.

Environ voor een verjongende en gezonde uitstraling

Zo heeft Environ de Essential Youth Reset. Deze gelaatsbehandeling zit boordevol peptiden en vitaminen en helpt de fijne lijntjes, zonschade en huidverslapping te
verzachten. Het resultaat is een verjongende, gezonde uitstraling.

Bindweefselmassage een 100% natuurlijke werking van anti-aging

Bindweefselmassage anti-agingEen andere mooie, ontspannende methode is bindweefselmassage waarmee je zeer mooie resultaten boekt. Bij MariekeSkin werken wij met de nieuwste technieken. Door de nauwkeurige stimulatie, aangepast aan de huididentiteit, worden de beste resultaten behaald.

Het bindweefsel bevindt zich tussen de spieren en de huid. Met een bindweefselmassage wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd en neemt de doorbloeding van de huid toe. Het onderliggende bindweefsel wordt verbeterd en bindweefselverklevingen nemen af. Een bindweefselmassage is een 100% natuurlijke werking van anti-aging!

Met een bindweefselmassage van het gezicht heb je al na één behandeling zichtbaar resultaat.

Een bindweefselmassage van het gezicht zorgt voor:

  • Activatie van huidverbeterende werkstoffen zoals collageen die voor stevigheid zorgt, elastine voor een soepele huid en hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie

 

Wordt het een filler of toch liever een gelaatsbehandeling, it’s up to you!

Wordt het Botox of toch liever een gelaatsbehandeling van Environ, Craith of bindweefselmassage? Ik maak graag samen met jou een huidanalyse, wees lief voor jezelf en voor je huid!

 

 

 

 

Afbeelding filler: Freepik