Training

Schoonheidsspecialisten die werken met gerenommeerde huidverzorgingsmerken worden met regelmaat getraind hoe ze de producten in de salon kunnen toepassen. In mijn tijd als eigenaresse van een groot instituut heb ik voor de merken !QMS, Dermalogica, Guinot, Neoderma, Maria Galland, la Prairie, Shiseido etc. gewerkt en ongeveer alle trainingen op dit gebied bijgewoond om nieuwe producten te leren kennen, nieuwe technieken aan te leren of om mijn kennis op te frissen. Tenslotte leer je van iedere training.

Wat is mijn visie?

Mijn kennis, ervaring en ‘hands on’ aanpak met klanten vormen de basis voor het geven van een training over een huidverzorgingsproduct.

Ik streef naar een doelgerichte en praktische training afgestemd op de behoefte van de schoonheidssalon/schoonheidsspecialisten in het bedrijf.

Dit kan variëren van een training gericht op het overbrengen van vakkennis tot het aanleren van een bepaalde techniek. Het uiteindelijke doel is om de klanten die de salon bezoeken, zo goed mogelijk te behandelen en hen te helpen de producten thuis op de juiste manier te gebruiken. Zij behalen immers met voldoende informatie de beste resultaten en wat is er mooier dan een stralend gezicht!

Wat is er mogelijk?

Ik ben flexibel inzetbaar voor korte of lange tijd. Zowel werken in teamverband of geheel zelfstandig is mogelijk. Nationaal en/of internationaal reizen is voor mij geen bezwaar.

Marieke van der Heijden